Cadeaubon

CADEAU- en SPONSORINGBON

Een Masterclass bij deze Topdocenten is een wens van veel mensen, ook kunstenaars. Soms laten de financiën niet toe om deel te nemen aan het onderwijs. Wij bieden met de Sponsoring/Cadeaubon de mogelijkheid om zich te laten sponsoren.
Cadeaubon DAA Specimen site tiffcadeaubon gratis aanvragen
SPONSORS
Wilt u iemand sponsoren om deze Masterclasses te volgen en te investeren in talent, koop dan een Sponsoring/Cadeabon. De Sponsoring/Cadeaubon kan voor elk gewenst bedrag worden uitgeschreven op een door u gewenste naam. Klik op de bon om contact op te nemen.

LANGE TERMIJN SPONSORING

De Stichting Dutch Art Academy i.o. zou graag haar activiteiten in Nederland verder uitbouwen. Wellicht wilt u het initiatief om de Traditionele Atelier Methode nieuw leven in te blazen ondersteunen d.m.v. een sponsorovereenkomst.
Hierdoor kan Dutch Art Academy docenten uitnodigen om hun kennis en vaardigheden in Nederland over te brengen op studenten. Bouwt u mee aan de fundamenten van gedegen kunstonderwijs?

Wat staat hier tegenover:

  • U of uw organisatie/bedrijf wordt Vriend van Dutch Art Academy
  • Uw bedrijf/organisatie wordt op onze website vermeld als begunstiger
  • U krijgt korting op inschrijvingen
  • Wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuws en activiteiten, u heeft het recht van eerste inschrijving
  • de voldoening dat u een bijdrage levert aan het stimuleren van kwalitatieve kunst en kunstenaars

Mogelijk wilt u nauwer betrokken zijn door de inzet van uw kennis in de ruimste zin van het woord. Neem Contactmet ons op om van gedachten te wisselen.