Wat zeggen anderen over Dutch Art Academy cursussen…

Het mooist is om te kunnen laten zien wat anderen zeggen over Dutch Art Academy cursussen.

Reacties van cursisten n.a.v. de cursus Drawing 1

drawing
Toonwaardenstudie


Na les 1
“Ik zie nu overal lichtjes”. “Nog bedankt voor een topdag! Ik heb genoten.”

Na afloop van les 2
“Ik kijk nu ineens heel anders naar dingen”. “Je kijkt heel anders naar de wereld om je heen”, “Ik vind dit echt heel erg leuk”. “Het is niet makkelijk, maar je legt het heel duidelijk uit en je bent heel geduldig”.

Na les 3
“Ik heb nu wel een totaal andere kijk gekregen op zwart/wit kunstwerken”. “Ik wist niet dat ik dit kon”. ” Ik had nooit gedacht dat ik na 3 lessen al dit resultaat zou hebben, ik zou het niet geloofd hebben!”. “Ik heb al veel les gehad, maar ik leer nu iedere keer iets nieuws”.

Portret reacties

Jeanette N.
‘Dit was zeker leerzaam! Ik ga het toepassen op portretteren.😘👍’

Sandra M.
Super 👍🏻👍🏻

Related Images: